Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوازدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان یزد با حضور روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد و مدیرکل آموزش و پرورش استان و روسای آموزش وپرورش نواحی یزد و سایر اعضا برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، رئیس شورای نظارت و هماهنگی سما استان و رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان یزد در ابتدای جلسه از همکاری و تعامل مدیرکل آموزش و پرورش و معاونان و مدیران نواحی و شهرستان ها در تأسیس مدارس سما در پنج شهرستان استان تشکر و قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر معصومه طباطبایی با ذکر پتانسیل ها، ظرفیت و امکانات سما و دانشگاه آزاد اسلامی در استان و شهرستان ها درخواست کرد تا مدارس سما بتوانند از ظرفیت های خالی نواحی و مدیریت‌های شهرستان های آموزش و پرورش در جهت توسعه کمی و کیفی خود استفاده و برای تاسیس مدارس سما در چهار شهرستان دیگر استان مساعدت و همکاری لازم را با روسای واحدها از سوی آموزش وپرورش صورت پذیرد.»

در حاشیه پایانی دوازدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان یزد با حضور روسای واحدهای دانشگاهی و اعضای شرکت کننده در جلسه، مرکز بازی های ورزشی و مجتمع آموزشی سما در مساحت 1000 مترمربع از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد افتتاح شد

محمدرضا رحیمی دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان یزد نیز گزارشی از عملکرد شورا و دستور کار جلسه بیان کرد و با تاکید بر ضرورت کیفیت در مراکز سما گفت: «با توجه به وجود امکانات و تجهیزات آموزشی بسیار خوب، اعضای هیات علمی و کارکنان در واحدهای دانشگاهی و مراکز سما و باتوجه به پتانسیل و ظرفیت‌های موجود در واحدهای دانشگاهی شهرستانهای استان، سما این آمادگی را دارد تا مدارس خود را در مقاطع متوسطه دوره اول و دوم توسعه دهد و تاسیس هنرستان‌هایی را نیز در دستورکار خود قرار دهد و برای سال تحصیلی 98-97 مدارس و هنرستان‌های جدیدی در نواحی یک و 2 آموزش و پرورش شهرستان یزد و سایر شهرستان ها با کمک مسئولان آموزش و پرورش دایر کند.»

احمد شیرزاد مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد هم با تبریک به رئیس شورای نظارت سما در استان و دبیر شورای نظارت استان برای کسب افتخاراتی که مدارس سما درسال قبل و سال جاری در استان، کشور و جهان کسب کرده‌اند و قدردانی از همکاری و تعامل و همبستگی بین آموزش و پرورش و سما استان یزد اظهار کرد: «اداره کل آموزش و پرورش استان این آمادگی را دارد تا با توجه به ظرقیت موجود در بخش متوسطه اول و دوم در نواحی 1و2 آموزش و پرورش و شهرستان‌ها برای تکمیل این ظرفیت و کمک به رفاه اولیا تا آنجا که مقدور باشد با هماهنگی و همکاری روسای نواحی و شهرستانها مجوز تاسیس مدارس را به مسئولان سما در استان بدهد و مساعدت لازم را برای تأسیس هنرستان‌های تربیت بدنی و کار و دانش با توجه به استقبال اولیا برای سما استان انجام و همکاری لازم را برای تاسیس مدارس سما در شهرستان های ابرکوه، اشکذر، بهاباد و میبد را داشته باشد.»

ارجمندی مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو یزد نیز تاکید کرد: «رمز موفقیت در مدرسه داری و توسعه مدارس ارتباط تنگاتنگ با اولیا و استمرار این ارتباط و ایجاد انگیزه در معلمان و آموزش آنان است و این مدیریت نیز آمادگی لازم را برای واگذاری هنرستان تربیت بدنی پسران را به سما دارد.»

در ادامه روسای واحدهای دانشگاهی که اکنون دارای مدارس سما هستند گزارشی از عملکرد این مدارس در سال جاری و مشکلات و موانع موجود ارائه و درخواست همکاری بیشتر مسئولان آموزش و پرورش شهرستان را برای توسعه کمی وکیفی مدارس برای سال آینده داشتند.

در حاشیه پایانی دوازدهمین جلسه شورای نظارت و هماهنگی سما استان یزد با حضور روسای واحدهای دانشگاهی و اعضای شرکت کننده در جلسه، مرکز بازی های ورزشی و مجتمع آموزشی سما در مساحت 1000 مترمربع از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد افتتاح شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۷۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد



به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، الهام یاوری افزود: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد ۱۶ تا ۱۷ اردیبهشت برگزار می‌شود.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد درخشان آموزش و پرورش گفت: در این نمایشگاه میزبان دانش آموزان مدارس سمپاد و دانش‌آموزان توانمند سایر مدارس که در جشنواره جوان خوارزمی رتبه کسب کرده‌اند، هستیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: دانش‌آموزان توانمندی خود را به نمایش می‌گذارند تا صاحبان صنایع، توانمندی آنها را مشاهده کنند، همچنین دانش آموزان متوجه می‌شوند که توانایی حل مشکلات کشور و پاسخگویی به نیاز‌ها را دارند.

یاوری گفت: از همه دانش‌آموزان علاقه‌مند به پژوهش برای بازدید از این نمایشگاه دعوت می‌کنم تا دانش‌آموزان بتوانند از یکدیگر مطالب خوبی را بیاموزند.

وی همچنین درباره دلایل عدم تحقق تحصیل رایگان ۴ دهک کشور در مدارس سمپاد و تقاضای مدارس از خانواده‌ها برای دریافت شهریه توضیح داد: سازوکار پرداخت هزینه تحصیل ۴ دهک اول جامعه در مدارس هنوز اجرایی نشده است، اما به مدیران مدارس تاکید کردیم که پولی از ۴ دهک اول دریافت نکنند، شاید رسانه‌ها بتوانند کمک کنند، سازوکار پرداخت مبلغ تحصیل این دانش‌آموزان به سازمان پرورش ملی استعداد‌های درخشان تسهیل شود.

وی درباره جزئیات برگزاری دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی مدارس سمپاد خاطر نشان کرد: ۱۱۸ طرح در گروه دختران و ۱۱۹ طرح در حوزه پسران در حوزه‌های مختلف ژنتیک، هنر، مکانیک و ادبیات فارسی ارائه شده است که دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود با هدف حل مسائل کشور طی کرده‌اند و اکنون دستاورد‌ها را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دانش‌آموزان مدارس سمپاد آماده هستند تا گام‌های بعدی را برای پژوهش بردارند، همچنین ۲۰۰ نفر از مسئولان کشور برای بازدید از نمایشگاه دعوت شده‌اند.

یاوری افزود: طرح‌ها با مشخصات و اسم دانش‌آموزان در دفترچه‌ای معرفی شده است و به مسئولان دولتی ارسال می‌شود، همچنین بخش خصوصی هم می‌تواند این دفترچه را دریافت کند و امکان تماس شرکت‌های دانش بنیان با دانش‌آموزان وجود دارد.

همچنین مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در این نشست خبری اظهار کرد: برای پیشرفت به امید و برای امیدآفرینی به بازخوانی ومرور جلوه‌های پیشرفت در گذشته نیاز است.

مسعود بهرامی ادامه داد: تلاش براین است تا دانش‌آموزان به تدریس معلم و کلاس درس بازگردند همچنین بعد از اعلام نتایج امتحانات نهایی به تحلیل آن اقدام می‌کنیم، در گزارش مصداقی از عملکرد مدارس نداشتیم و نمی‌دانستیم، آیا کار معلم موثر بوده است یا خیر.

وی گفت: اکنون کلاس به کلاس گزارش وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان را داریم و در برنامه توانمندسازی معلمان به ما کمک می‌کنند.

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس