Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی روز جمعه در برنامه افتتاحیه دوره آموزشی توانمندسازی و مهارت‌افزایی مدیریت مدرسه در این شهرستان با مهم شمردن طرح توانمند سازی مدیران به عنوان یک طرح کاربردی و استراتژیک افزود: مدیران مدرسه باید همواره به افزایش دانش و مهارت توجه کنند و با دارا بودن اندیشه و عقل راهبردی و علمی نسبت به همه زوایای کار مدیریت مطالعه و  تسلط داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معلمی و مربیگری کاری بسیار سخت، راهبردی و حساس در نظام تعلیم و تربیت و به ویژه در آموزش و پرورش است اظهار کرد: معلمان با تدبیر و برنامه‌ریزی مدیران به شکوفایی می رسند و توان نقش آفرینی بیشتر پیدا می کنند و به این دلیل مدیریت علمی ، تربیتی و آموزشی اهمیت مضاعف دارد.

رییس شورای فرهنگ عمومی میبد در ادامه گفت: مدیریت فرمان دادن به کار است و البته در مدیریت اسلامی مدیر مرد میدان و کار هست و با این وجود ذات مدیریت به کار گیری توانمندی دیگران برای انجام و سامان دادن به کار و رسیدن به هدف است.

وی با یادآور شدن حساسیتهای مدیریت در مدرسه تصریح کرد : به کارگیری ابزار و منابع انسانی و ساماندهی کارها آغاز کار سخت مدیریت در مسیر تعلیم و تربیت است و بر این اساس تراز بالاتری نسبت به مدیریت در سایر عرصه‌ها را دارد و به آموختن مهارت های بیشتر در این عرصه نیاز است.

وی همچنین بر پرورش دادن بهترین استعدادها و افزایش مهارت ، هنر و علم دانش آموزان توسط معلمان و مدیران تاکید کرد و از آنها خواست تا روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند و این روحیه را در خود تقویت کنند.

مدیران مدرسه باید با علم و مهارتهای مدیریت آشنا شوند

مشاور ارشد وزیر در اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش هم در این مراسم با اشاره به اینکه مهارتهای مدیریت با توجه شرایط سازمان متفاوت است گفت: مدیران مدارس به شدت نیاز به آموختن علم مدیریت و مهارتهای فنی مدیریت دارند و باید با تئوری‌های مدیریت و دستورالعملها اشنا شوند و تجربه مدیریت را به دست آوردند تا دست آوردهای خوبی ارایه دهند.

مهدی نوید ادهم، نگاه رایج به مدرسه را نگاه گذشته گرا عنوان کرد که در آن کنکور مهم است و آموزش در محیط بسته کلاس درس اتفاق می افتد و نقش معلم نیز انتقال دهنده اطلاعات درسی از روی کتاب به عنوان منبع است.

این مسئول با تاکید بر لزوم گذشتن از انگاه گذشته گرا به سوی  نگاه آینده گرا ، وظیفه معلمان و مدیران نظام آموزش و پرورش در نگاه آینده گرا را فراهم کردن زمینه برای تقویت همه ابعاد تربیتی شامل تربیت اقتصادی حرفه‌ای ، سیاسی اجتماعی ، اعتقادی ، اخلاقی ،دینی ، تربیت زیستی بدنی و تربیت علمی و فناوری عنوان کرد.

وی ادامه داد : در این نگاه یادگیری هم در کلاس درس و هم در محیط بیرون از آن انجام می شود و مدرسه کانون تربیتی محله است و با مکانهای دیگر تربیتی محله مانند مسجد ، موزه و پارک در ارتباط است و باید شرایطی فراهم آورد که مدرسه و محله  از ظرفیتهای هم استفاده کنند و انجام این مهم کار مدیران است و معلم نیز  تسهیل گر و زمینه ساز یادگیری است.

مشاور ارشد وزیر در اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌ و پرورش با اظهار تاسف از غفلت  به تربیت مدیران اظهار کرد: مدیریت، هنر و استعداد ذاتی است که باید این افراد شناسایی و بر روی آنها سرمایه گذاری شود و در نگاه دوم مدیریت یک فن و محصول یک تجربه است ، افراد مدیر زاده نمی شوند.

نوید ادهم همچنین گفت : فرهنگ زیبای استان یزد و شهرستان میبد شامل تدین ، ادب ، قناعت ، سخت کوشی و میراث فرهنگی  در کشور به عنوان یک الگو مطرح است.

۵۱ درصد دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه ای هدایت شدند

مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این مراسم، سالها کسب رتبه برتر در آزمون دیپلم و ۲۷ سال رتبه اول کنکور میبد در استان را یادآور شد و به هدایت ۵۱ درصد دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه ای اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد که به رقم ۷۰ درصد در این ارتباط برسد.

محسن موحدی فرد هدایت دانش آموزان به سمت رشته های فنی حرفه ای در کشور را ۳۲ درصد و در استان یزد جهش از ۳۹ به ۴۶ درصد عنوان کرد و ایده آل کشور در سال ۱۴۰۰ را ۵۰ درصد برشمرد.

رییس آموزش و پرورش میبد نیز گفت: آموزش و پرورش با بازنشستگی ۷۵ مدیر از ۱۲۸ مدرسه در سال ۱۴۰۱ و ۱۰۰ نفر در سال ۱۴۰۳ با یک چالش روبروست و به این دلیل آموزش جمعی از مدیران و نو معلمان در دستور کار قرار گرفت.

محمد رضا کارگر شورکی افزود: با همکاری شورای معاونین آموزش و پرورش و جمعی از افراد راهنما  طرحی مدون شد و هفت درس برای آموزش با بهره گیری از مدرسان مجرب و کشوری طراحی گردید.

مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها میبد مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یزد وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میبد مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش میبد مدارس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش یزد وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش دانش آموزان سند تحول حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۷۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

جمعی از معلمان پیشکسوت اصفهانی با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر درباره امر تعلیم و تربیت و دغدغه‌های آموزش و پرورش نکاتی را بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در آئین تقدیر از مقام معلم که امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صحن شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد، برخی مسئولان، اساتید و معلمان پیشکسوت آموزش‌وپرورش به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.

معرفی معلمان فداکار در فراخوان «پای درس ایثار»

جلال سلمانی، مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به شناسایی معلمان شاخص گفت: در گذشته آنچه در بخش خروجی رسانه‌ای آموزش و پرورش وجود داشت، اتفاقات منفی و چالش‌ها بود در حالی که اتفاقات بسیار خوبی در سطح مدارس با تلاش معلمان صورت می‌گرفت، بنابراین برای معرفی این معلمان، طی یک فراخوان با عنوان «پای درس ایثار» از دانش آموزان و اولیا آن‌ها خواستیم که معلمان فداکار را معرفی کنند که سال گذشته طی یک هفته چند هزار رکورد در این زمینه ثبت شد.

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

عبدالوهاب طالقانی از مفاخر فرهنگی کشور و معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: در تعلیم و تربیت باید همچون باغبانی باشیم که ابتدا علف‌ها را از گل‌ها دور می‌کند؛ اگر به عنوان معلم تشخیص دادیم کسانی مزاحم هستند، باید آن‌ها را پاکسازی کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش صاحب دو بال است؛ در مسئله آموزش وزارتخانه اقداماتی انجام داده است، اما موضوع مهم پرورش است که آموزش و پرورش باید بگوید برای تزکیه و پرورش اسلامی دانش آموزان چه گام‌هایی برداشته است.

معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند

حسنعلی زهتاب از دیگر معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: انسان برای پرواز به دو بال علم و ایمان نیاز دارد و قرآن دومی را مقدم داشته است.

وی افزود: کار معلم نه‌تنها کار پیامبر که کار خداست، خداوند اولین معلم هستی است و این جایگاه والای معلمان در تعلیم و تربیت انسان‌ها را نشان می‌دهد.

این معلم پیشکسوت با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود که معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند، گفت: باید به جایگاه معلمی نگاهی ویژه داشت، همان گونه که شهیدان مطهری و بهشتی به معلمی نگاه داشتند.

تعلیم و تربیت ویژه، وضعیت کشور را تغییر می‌دهد

بهاء‌الدین صدر از دیگر معلمان پیشکسوت اظهار کرد: مسئولان ما اگر به موضوع تعلیم و تربیت به صورت ویژه بپردازند قطعاً وضعیت کشور در همه زمینه‌ها تغییر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه معلمانی باید جذب شوند که به این شغل عشق می‌ورزند، افزود: معلمان ما باید افرادی باشند که بخواهند حتی اگر روزی بمیرند و زنده شوند نیز باز همین شغل را انتخاب کنند.

منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی

مصطفی نیلی‌پور، دیگر معلم پیشکسوت اصفهانی در این جلسه گفت: منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی هستند که امروز با چالش مواجه شده‌اند. ضلع چهارم، بحث رسانه است که تربیت جوانان ما امروز از این کانال صورت می‌گیرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند «جامعه ما بالقوه فرهنگی است اما بالفعل نه» و راهکار آن را نیز جهاد تبیین فرمودند؛ ایشان همچنین بر امر سرمایه گذاری روی جوانان تاکید دارند، بنابراین جهاد تبیین که یک فریضه است و سرمایه گذاری بر جوانان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

معلم باید عاشق شغل خود باشد

فقیه معلم پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: اگر کسی عاشق معلمی نباشد، وقت خود و بچه‌های مردم را تلف کرده است؛ معلم باید عاشق شغل خود باشد و تلاش مسئولان نیز بر این امر باشد که افراد برای فرار از بیکاری به سراغ معلمی نروند.

وی افزود: اثرگذاری یک معلم بسیار مهم است. معلمان باید بدانند قضاوت واقعی درباره عملکرد آن‌ها، ۳۰ سال بعد انجام می‌شود و این موضوع بسیار مهمی در امر پرورش است.

به گزارش ایمنا، فروغ توسلی، مینا جدیدی، شیرین حیران یزدی و رشیده‌سادات بدری فر از معلمان فداکار اصفهانی هستند که در این جلسه تقدیر شدند.

کد خبر 750704

دیگر خبرها

  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • معلم‌محوری از ویژگی‌های اصلی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • تجلی حقوق بشر آمریکایی در برخورد وحشیانه با دانشجویان معترض
  • راه حل مشکلات جامعه باید در نظام تعلیم و تربیت، آموزش داده شود
  • تحقق سند تحول آموزش و پرورش جدی گرفته شود
  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد