Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا اعرافی روز شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان افزود: همه مردم، مسئولان و خیرین باید به آموزش و پرورش در تمام ابعاد سخت افزاری و نرم افزاری اعم از دانش ، معیشت ، ساخت و ساز ، برنامه ، درس و فناوری خدمت کنیم و هم افزایی و تعامل با آموزش و پرورش در اولویت همه برنامه‌ریزی‌ها قرار داشته‌ باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از موفقیت آموزش و پرورش میبد  ، تلاشهای دانش آموزان در کسب رتبه‌های برتر و همچنین کوشش معلمان ، مربیان ، مدیران و همه کسانی که همراه کاروان نور دانش آموزی بوده و آنها را به قله های پیروزی رساندند ، قدردانی کرد و تبریک گفت.

رییس شورای فرهنگ عمومی میبد بر پرداخت باقیمانده اجاره بهای موقوفات تا پایان سال و ثبت اعیانی موقوفات به نام آموزش و پرورش نیز تاکید و آن را برکت کارها عنوان کرد.

 مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز گفت: آموزش و پرورش میبد در کنکور سال ۹۹ در همه گروه‌های آموزشی با میانگین ۲۷.۵۲ درصد رتبه اول استان یزد را به خود اختصاص داده و این موفقیت نتیجه لطف خدا ، تلاشهای  شورای راهبردی آموزش و پرورش ، مدیران و دانش آموزان است.

محسن موحدی فرد افزود: تصمیم هایی که در شورای آموزش و پرورش میبد گرفته می شود به صورت شهرستانی ، استانی و کشوری اجرا می شود و این شورا نیز رتبه اول ارزیابی عملکرد شوراهای آموزش و پرورش استان یزد را کسب کرده‌است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون در سطح استان یزد به ساخت ۴۶۲ مدرسه و در مرکز  استان به ساخت و ساز  ۲۴۰ مدرسه نیاز است ، برنامه‌ریزی شورای آموزش و پرورش میبد برای مدرسه سازی را یادآور شد و تصریح کرد: با اقدامات انجام شده و در حال انجام برای اجرای طرح مدرسه‌سازی میبد در سال ۱۴۵۰ کمبود فضای آموزشی نخواهد داشت.

سید جمال سجادی پورسرپرست فرمانداری میبد نیز نقش پررنگ  فعالان حوزه صنعت در فعالیتهای فرهنگی و حمایت از آموزش و پرورش را ستود و بر سوق دادن صنعت شهرستان به سوی صنایع پاک و حفظ و نگه داشتن سرمایه‌ها و صنایع موجود شهرستان و حفظ نگاه‌های خیری تاکید کرد.   

در این نشست مقرر شد پروژه ساخت یکی از مدارس میبد با معماری ایرانی اسلامی در دستور کار قرار گیرد و به عنوان الگو در سطح استان و کشور معرفی گردد ، همچنین به مشکلات فضای مجازی اشاره شد و قرار شد طرحی جامع برای ارتقای سواد رسانه‌ای و  پیشگیری از ناهنجاریهای اجتماعی مرتبط به فضای مجازی تهیه شود.

۲ هزار و ۵۶ نفر معلم در مقاطع مختلف تحصیلی عهده دار آموزش تعلیم و تربیت  ۲۲ هزار دانش آموز میبد در سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰ هستند.

مرکز شهرستان ۱۰۷ هزار نفری میبد در ۵۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مدارس میبد علیرضا اعرافی‌ مدرسه سازی فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس میبد علیرضا اعرافی مدارس میبد علیرضا اعرافی مدرسه سازی فضای مجازی آموزش و پرورش میبد استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۵۸۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

جمعی از معلمان پیشکسوت اصفهانی با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر درباره امر تعلیم و تربیت و دغدغه‌های آموزش و پرورش نکاتی را بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در آئین تقدیر از مقام معلم که امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صحن شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد، برخی مسئولان، اساتید و معلمان پیشکسوت آموزش‌وپرورش به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.

معرفی معلمان فداکار در فراخوان «پای درس ایثار»

جلال سلمانی، مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به شناسایی معلمان شاخص گفت: در گذشته آنچه در بخش خروجی رسانه‌ای آموزش و پرورش وجود داشت، اتفاقات منفی و چالش‌ها بود در حالی که اتفاقات بسیار خوبی در سطح مدارس با تلاش معلمان صورت می‌گرفت، بنابراین برای معرفی این معلمان، طی یک فراخوان با عنوان «پای درس ایثار» از دانش آموزان و اولیا آن‌ها خواستیم که معلمان فداکار را معرفی کنند که سال گذشته طی یک هفته چند هزار رکورد در این زمینه ثبت شد.

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

عبدالوهاب طالقانی از مفاخر فرهنگی کشور و معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: در تعلیم و تربیت باید همچون باغبانی باشیم که ابتدا علف‌ها را از گل‌ها دور می‌کند؛ اگر به عنوان معلم تشخیص دادیم کسانی مزاحم هستند، باید آن‌ها را پاکسازی کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش صاحب دو بال است؛ در مسئله آموزش وزارتخانه اقداماتی انجام داده است، اما موضوع مهم پرورش است که آموزش و پرورش باید بگوید برای تزکیه و پرورش اسلامی دانش آموزان چه گام‌هایی برداشته است.

معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند

حسنعلی زهتاب از دیگر معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: انسان برای پرواز به دو بال علم و ایمان نیاز دارد و قرآن دومی را مقدم داشته است.

وی افزود: کار معلم نه‌تنها کار پیامبر که کار خداست، خداوند اولین معلم هستی است و این جایگاه والای معلمان در تعلیم و تربیت انسان‌ها را نشان می‌دهد.

این معلم پیشکسوت با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود که معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند، گفت: باید به جایگاه معلمی نگاهی ویژه داشت، همان گونه که شهیدان مطهری و بهشتی به معلمی نگاه داشتند.

تعلیم و تربیت ویژه، وضعیت کشور را تغییر می‌دهد

بهاء‌الدین صدر از دیگر معلمان پیشکسوت اظهار کرد: مسئولان ما اگر به موضوع تعلیم و تربیت به صورت ویژه بپردازند قطعاً وضعیت کشور در همه زمینه‌ها تغییر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه معلمانی باید جذب شوند که به این شغل عشق می‌ورزند، افزود: معلمان ما باید افرادی باشند که بخواهند حتی اگر روزی بمیرند و زنده شوند نیز باز همین شغل را انتخاب کنند.

منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی

مصطفی نیلی‌پور، دیگر معلم پیشکسوت اصفهانی در این جلسه گفت: منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی هستند که امروز با چالش مواجه شده‌اند. ضلع چهارم، بحث رسانه است که تربیت جوانان ما امروز از این کانال صورت می‌گیرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند «جامعه ما بالقوه فرهنگی است اما بالفعل نه» و راهکار آن را نیز جهاد تبیین فرمودند؛ ایشان همچنین بر امر سرمایه گذاری روی جوانان تاکید دارند، بنابراین جهاد تبیین که یک فریضه است و سرمایه گذاری بر جوانان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

معلم باید عاشق شغل خود باشد

فقیه معلم پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: اگر کسی عاشق معلمی نباشد، وقت خود و بچه‌های مردم را تلف کرده است؛ معلم باید عاشق شغل خود باشد و تلاش مسئولان نیز بر این امر باشد که افراد برای فرار از بیکاری به سراغ معلمی نروند.

وی افزود: اثرگذاری یک معلم بسیار مهم است. معلمان باید بدانند قضاوت واقعی درباره عملکرد آن‌ها، ۳۰ سال بعد انجام می‌شود و این موضوع بسیار مهمی در امر پرورش است.

به گزارش ایمنا، فروغ توسلی، مینا جدیدی، شیرین حیران یزدی و رشیده‌سادات بدری فر از معلمان فداکار اصفهانی هستند که در این جلسه تقدیر شدند.

کد خبر 750704

دیگر خبرها

  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه شهرستان میرجاوه
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • تجلی حقوق بشر آمریکایی در برخورد وحشیانه با دانشجویان معترض
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین اداره خواهد شد
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند